Om mig

Jag heter Isabella Röger och är utbildad hundinstruktör sedan Oktober 2012. Är även utbildad specialiserad hundpsykolog, Hundbeteendevetare, Har hunden Alexa som är godkänd Diplomat Hund- En språksäker hund som hjälper mig med rehabilitering av andra hundar mm, Nosework instruktör, rallylydnadsinstruktör, klickerinstruktör, hunddagis utbildningen, freestyleinstruktör, tävlingslydnadsinstrukt. På vardagarna jobbar jag på mitt eget dagis Röger Hunddagis där jag stormtrivs.
Jag har 5 hundar 2 chihuahuor, 1 australien shepard och två border collie.
Min träning bygger på positiv förstärkning, nya kunskaper, skapa en bra relation på ett bra sätt, samarbeta och ha roligt med sin hund.

Felix är en papillon som är 11,5 år. Han har varit och är min trogna vän. När jag gick på dialys satt han och väntade på taxin med mig, när jag kom hem väntade han glatt vid dörren. Tack vare Felix fick jag mycket glädje, motion och livslust under en jobbig tid i mitt liv.Tyvärr gick min älskade Felix bort i maj 2015

Essy är min nya hund, hon är ett busfrö som älskar att hänga med på allt vi gör. Hon är en aktiv border collie tik på 15 veckor och en helsyster till min andra border Alexa. Ska bli jättekul och spännande att träna massor, busa och mysa med henne. Hon heter Essy efter min älskade farmor:)
Bailey är en långhårig chihuahua på 6 år, hon är en prinsessa som älskar att pussas och få all uppmärksamhet. Hon har en skada i bakbenen som kräver mycket träning för att stimulera hennes muskler. Bailey är duktig på kontaktövningar, aktiveringsspel, leka mm. Hon är alltid glad och hennes svans slutar aldrig att vifta, inte ens när hon sover, det är våran lilla solstråle.
Zimba är en papillon på 10 år, en busig, matfrisk kille som är med på allt. Han är den som varit med mig på utbildningarna i Stockholm, då han skötte sig utmärkt. Han är garanterat en av de mysigaste, snällaste och lockigaste papilloner som finns. Det är min lilla Zimba...
Tyvärr avled Zimba 17 december 2018, stort tomrum lämnade han efter sig:(
Zelda Röger är en glad lite pajas australien shepard tjej på ca 2 år, hon hänger med mig på jobbet varje dag(hunddagis) och är med mig på flertalet kurser i veckan. Hon ska nu börja sin utbildning till terapihund vilket jag tror hon passar utmärkt till. En toppen tjej som älskar allt och alla....
Kentucky är en snäll chihuahuakille på 9 år, lättlärd, ljudkänslig hund som gillar att träna, sola och sova. Han är en stor hund i liten kropp. Kentucky älskar att vara med mig på dagis 5 dagar i veckan, Han är en pensionär och en  livsnjutare som älskar livet, speciellt om det finns mysiga sovställen.

Äntligen kom lilla tjej Alexa, hon är en border collie tik som kommer från Måsarps kennel. Hon är en glad tjej som älskar att jobba och hänger med på allting. Det är en underbar hund att mysa, träna, tävla och ha skitroligt med:)